Autoverzekering

Autobedrijf Loek Schaepkens ontzorgt! Zo kunt u ook bij ons terecht voor een passende verzekering. Verschillende mensen, verschillende auto's, verschillende verzekeringen.
Bij ons is een verzekering op maat geen enkel probleem!

Welke risico's kunt u verzekeren? 

 

WA Verzekering 
De Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen is wettelijk verplicht als u een motorvoertuig heeft. U bent verzekerd als u schade bij anderen veroorzaakt met uw motorvoertuig en daarvoor aansprakelijk bent. U bent verzekerd voor zowel materiële schade als letselschade veroorzaakt aan anderen dan uzelf. Met de Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen bent u niet verzekerd voor schade aan uw motorvoertuig, hier zijn de beperkt cascoverzekering en de volledig cascoverzekering voor. Deze verzekeringen kunt u naast de verplichte Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen afsluiten.

Beperkt cascoverzekering 
Met een beperkte cascoverzekering is uw motorvoertuig verzekerd voor bijvoorbeeld diefstal en schade door storm of bliksem. Ook wanneer u een aanrijding heeft met een dier bent u verzekerd.

Volledig cascoverzekering 
Met een volledig cascoverzekering bent u, naast alle schade die gedekt wordt door een beperkte cascoverzekering, ook verzekerd voor schade die u zelf heeft veroorzaakt aan uw motorvoertuig. Wanneer iemand schade aan uw motorvoertuig veroorzaakt, dan bent u ook verzekerd. 
Eerst zal uw verzekeraar de schade aan u vergoeden. Uw verzekeraar zal dan vervolgens de schade op de dader verhalen. Op deze manier krijgt u snel en gemakkelijk uw schade vergoed.

 

Van welke factoren is de hoogte van de premie afhankelijk? De hoogte van de verzekeringspremie is afhankelijk van:

  • Uw leeftijd.
  • Kenmerken van het motorvoertuig, waaronder de prijs.
  • Het aantal kilometers dat u per jaar rijdt.
  • Privé of zakelijk gebruikt van uw auto, caravan, motor of boot.
  • Aantal schadevrije jaren.